Novosti

U Splitu održan sastanak partnera projekta BC4ESE

23. i 24. februara 2023. godine u Splitu (Hrvatska) održan je treći transnacionalni sastanak partnera projekta BC4ESE. 

Tokom dvodnevnog sastanka, partneri su predstavili dosadašnja postignuća u okviru projekta, shodno svojim projektnim odgovornostima, te utvrdili detalje, odnosno plan za dalji tok projekta.

Predsjednica CDP "Globus", dr Anita Šimundža na sastanku je predstavila Diseminacijski izvještaj za prvu godinu (2022) projekta BC4ESE za koji je odgovorni partner na projektu CDP "Globus."

Sastanak je protekao u veoma inspirativnoj radnoj atmosferi, a upriličena je i kulturna posjeta, odnosno turistički oblizak i upoznavanje sa znamenitostima grada Splita.

Povezane novosti

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE
26 okt
2023

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE

U sklopu projekta BC4ESE, koji je sufinansiran od Evropske unije, kroz program Erasmus+, u Nikoziji (Kipar) 14. i 15. septembra 2023. godine održan je...
Opširnije
Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International
07 avg
2023

Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International

U Doboju je 05.08.2023. godine održan sastanak predsjednice CDP „Globus“, dr Anite Šimundža, sa predstavnicima Centra za lokalni razvoj i dijasporu – CLDD...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije