Novosti

U Podgorici održan 5. transnacionalni sastanak partnera projekta BC4ESE

Tim CDP “Globus” je učestvovao na 5. transnacionalnom sastanku partnera projekta BC4ESE “Eko-socijalno preduzetništvo” koji je održan 22. i 23.02.2024. u Podgorici.

Tokom dvodnevnog sastanka održane su prezentacije projektnih aktivnosti, dok su predstavnici partnerskih organizacija imali priliku da razmijene međusobna iskustva i razgovaraju o aktivnostima koje će se realizovati u narednom periodu, u skladu sa planom projekta.

Na sastanku je prikazano 18 video igara iz oblasti eko-socijalnog preduzetništva, koje su pripremljene od strane partnera u projektu.

U pripremi je pilot testiranje digitalnih edukativnih igara koje će biti održano u zemljama obuhvaćenim projektom do kraja marta 2024.

Na sastanku su dogovoreni detalji u vezi predstojećih aktivnosti, kao i termini i datum održavanja narednih sastanaka i treninga.

Povezane novosti

Na sastanku tima BC4ESE dogovorene aktivnosti za 2024. godinu
26 jan
2024

Na sastanku tima BC4ESE dogovorene aktivnosti za 2024. godinu

15. januara 2024. godine održan je osmi online sastanak tima projekta BC4ESE - Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno...
Opširnije
Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE
26 okt
2023

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE

U sklopu projekta BC4ESE, koji je sufinansiran od Evropske unije, kroz program Erasmus+, u Nikoziji (Kipar) 14. i 15. septembra 2023. godine održan je...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije