Novosti

Održan sastanak tima projekta BC4ESE

Dana 19.01.2023. godine održan je online sastanak predstavnika partnera uključenih u realizaciju projekta BC4ESE (Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno preduzetništvo), koji je sufinansiran od Evropske unije, a koji se realizuje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belgiji i Kipru.

Tokom sastanka detaljno su analizirani izvještaji, projektni rezultati, aktivnosti koje su provedene od oktobra 2022. godine, u skladu sa pojedinačnim odgovornostima partnera projekta.

Predstavljene su aktivnosti, odnosno zadaci koje će konzorcijum organizacija koje provode projekat BC4ESE realizovati u narednom periodu.

Povezane novosti

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE
26 okt
2023

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE

U sklopu projekta BC4ESE, koji je sufinansiran od Evropske unije, kroz program Erasmus+, u Nikoziji (Kipar) 14. i 15. septembra 2023. godine održan je...
Opširnije
Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International
07 avg
2023

Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International

U Doboju je 05.08.2023. godine održan sastanak predsjednice CDP „Globus“, dr Anite Šimundža, sa predstavnicima Centra za lokalni razvoj i dijasporu – CLDD...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije