Novosti

Održan sastanak tima projekta BC4ESE

Dana 19.01.2023. godine održan je online sastanak predstavnika partnera uključenih u realizaciju projekta BC4ESE (Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno preduzetništvo), koji je sufinansiran od Evropske unije, a koji se realizuje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belgiji i Kipru.

Tokom sastanka detaljno su analizirani izvještaji, projektni rezultati, aktivnosti koje su provedene od oktobra 2022. godine, u skladu sa pojedinačnim odgovornostima partnera projekta.

Predstavljene su aktivnosti, odnosno zadaci koje će konzorcijum organizacija koje provode projekat BC4ESE realizovati u narednom periodu.

Povezane novosti

Održana prezentacija CDP
24 nov
2022

Održana prezentacija CDP "Globus" u Doboj Istoku

05.11.2022. u Omladinskom kulturnom centru "Lipe" Doboj Istok održano je radno druženje sa članovima/icama ovog udruženja u okviru kojeg je predsjednica,...
Opširnije
Održan konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE
31 jul
2022

Održan konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE

20. jula 2022. godine održan je online konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE - Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije