Novosti

Održan peti online sastanak partnera projekta BC4ESE

12. aprila 2023. godine održan je peti online sastanak predstavnika partnera uključenih u realizaciju projekta BC4ESE (Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno preduzetništvo) sufinansiranog od strane Evropske unije, a koji se realizuje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Belgiji i Kipru.

Na sastanku, partneri su održali prezentacije o realizovanim aktivnostima iz prethodnog perioda, te utvrdili plan za dalje aktivnosti u okviru projekta.
Tokom sastanka predstavljeni su rezultati aktivnosti u vezi sa rezultatom 2: “Gemifikovano obrazovanje za eko-socijalno preduzetništvo.”

Dogovoreni su termini i datumi održavanja narednih konferencija i sastanaka.

Povezane novosti

U Podgorici održan 5. transnacionalni sastanak partnera projekta BC4ESE
07 mar
2024

U Podgorici održan 5. transnacionalni sastanak partnera projekta BC4ESE

Tim CDP “Globus” je učestvovao na 5. transnacionalnom sastanku partnera projekta BC4ESE “Eko-socijalno preduzetništvo” koji je održan 22. i 23.02.2024. u...
Opširnije
Na sastanku tima BC4ESE dogovorene aktivnosti za 2024. godinu
26 jan
2024

Na sastanku tima BC4ESE dogovorene aktivnosti za 2024. godinu

15. januara 2024. godine održan je osmi online sastanak tima projekta BC4ESE - Izgradnja kapaciteta za inovacije u obrazovanju za eko-socijalno...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije