Novosti

Održan četvrti transnacionalni sastanak u okviru projekta BC4ESE

U sklopu projekta BC4ESE, koji je sufinansiran od Evropske unije, kroz program Erasmus+, u Nikoziji (Kipar) 14. i 15. septembra 2023. godine održan je četvrti po redu transnacionalni sastanak partnerskih organizacija.

Tokom dvodnevnog sastanka u prostorijama HUB Nikozija, kroz prezentacije projektnih aktivnosti partneri su imali priliku da razmijene međusobna iskustva, da se upoznaju sa projektnim dostignućima i sa aktivnostima koje će se realizovati u narednom periodu. Na sastanku su predstavljeni rezultati na izradi e–knjige ”Igrificirano eko-preduzetničko obrazovanje.”

Učesnici sastanka su razgovarali i o narednim koracima koji se odnose na razvoj treće online edukativne igre, pilot testiranje online igara kreiranih u okviru projekta, poboljšanje i finalizaciju pripremljenih igara, naredni sastanak u Podgorici, kao i završetak O3.

Tokom sastanka dogovorene su smjernice i rokovi za realizaciju narednih aktivnosti, kao i termini i datumi održavanja sljedećih konferencija i sastanaka.

Osim radne posjete, učesnici su imali priliku da se kroz obilazak upoznaju i sa kulturološkim znamenitostima koje ovaj grad čine prepoznatljivim.

Povezane novosti

Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International
07 avg
2023

Počela saradnja CDP „Globus“ i CLDD International

U Doboju je 05.08.2023. godine održan sastanak predsjednice CDP „Globus“, dr Anite Šimundža, sa predstavnicima Centra za lokalni razvoj i dijasporu – CLDD...
Opširnije
Održan šesti online sastanak partnera projekta BC4ESE
17 jul
2023

Održan šesti online sastanak partnera projekta BC4ESE

12. jula 2023. godine održan je šesti po redu online sastanak partnera projekta BC4ESE. Partneri su na sastanku razmijenili informacije o dosadašnjim...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije