Novosti

Webinar o socijalnom preduzetništvu i prezentacija CDP "Globus"

U organizaciji Evropske mreže za socijalnu ekonomiju „Diesis“ 22.03.2021. sa početkom u 12:00 časova biće održan webinar o socijalnom preduzetništvu.

Koordinatorica CDP „Globus“, Anita Šimundža - doktorica ekonomskih nauka iz oblasti socijalnog preduzetništva, održaće prezentaciju pod nazivom: Ekosistem, iskustva i prilike za socijalno preduzetništvo, iz perspektive prvog centra za razvoj socijalnog/društvenog preduzetništva u BiH.

„Diesis“ je najrasprostranjenija EU mreža specijalizirana za podršku socijalnoj ekonomiji i razvoju socijalnih preduzeća, čiji je član CDP „Globus“ iz BiH.

Webinar će biti održan putem aplikacije Zoom.

Radni jezik sesije je engleski.

Učešće na webinaru je besplatno.

Link za registraciju je: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Zgrze1YbTlOhrYyuV1M0eA

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se javiti na e-mail cdpglobus@gmail.com 

 

Povezane novosti

Prezentacija socijalnog preduzetništva na regionalnom portalu Okruženje
08 apr
2021

Prezentacija socijalnog preduzetništva na regionalnom portalu Okruženje

Na web portalu Okruženje, koji predstavlja regionalnu platformu za svježu misao i nove prijedloge na području Zapadnog Balkana, objavljen je video u kojem...
Opširnije
Učešće na drugoj online sesiji Diesis Fest
31 mar
2021

Učešće na drugoj online sesiji Diesis Fest

CDP "Globus" je sa zadovoljstvom uzeo učešće na drugoj online sesiji Diesis Fest, organizovanoj od strane Evropske mreže za socijalnu ekonomiju...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije