Novosti

Prezentacija na međunarodnoj humanitarnoj konferenciji o socijalnom preduzetništvu

04.10.2021. održana je (online) međunarodna humanitarna konferencija „SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO – OD IDEJE DO ZAKONA, OD MARGINE DO USPEHA“, koju je organizovalo Udruženje građana „Vitezovi osmeha“ iz Novog Sada. Ova konferencija je okupila više od 60 učesnika iz regiona Zapadnog Balkana.

Koordinatorica CDP "Globus", dr Anita Šimundža sa zadovoljstvom je prihvatila da bude predavačica i održala prezentaciju na temu: Razvoj društvenog preduzetništva u Republici Srpskoj.

Povezane novosti

CDP
01 okt
2021

CDP "Globus" na međunarodnoj konferenciji o socijalnom preduzetništvu

U Sarajevu je 30.09.2021. i 01.10.2021. godine održana međunarodna konferencija: "Socijalno poduzetništvo i njegov značaj za ranjive...
Opširnije
Učešće na konferenciji u okviru projekta SEEDING
23 sep
2021

Učešće na konferenciji u okviru projekta SEEDING

CDP „Globus“ je uzeo učešće (online) na konferenciji u okviru projekta SEEDING - Social Economy Enterprises addressing Digitalisation, Industrial relations...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije