Novosti

CDP “Globus” na mađunarodnom treningu o socijalnom /društvenom preduzetništvu u Češkoj

U periodu od 08. do 11. aprila 2024. u gradu Prerov u Češkoj održan je međunarodni trening o socijalnom /društvenom preduzetništvu.  

Trening je održan u sklopu projekta SEE V4&WB, koji provodi konzorcijum od 8 organizacija iz 8 zemalja s područja Zapadnog Balkana i Višegrada, pod koordinacijom Youth Alliance Kruševo iz Sjeverne Makedonije.

Trening je bio fokusiran na metodologiju za ocjenu ekosistema za socijalno/društveno preduzetništvo u zemljama obuhvaćenim projektom. Učesnici su imali priliku da razmijene informacije i iskustva, razgovaraju o daljem radu na ovom projektu, kao i novim mogućnostima i proširenju saradnje u cilju poboljšanja okruženja za razvoj socijalnog preduzetništva.

CDP "Globus" je partnerska organizacija iz Bosne i Hercegovine. Projekat je finansiran iz Međunarodnog fonda Višegrad.

Povezane novosti

Predstavnice CDP “Globus” na treningu o eko-socijalnom preduzetništvu i igrifikaciji u Splitu
21 maj
2024

Predstavnice CDP “Globus” na treningu o eko-socijalnom preduzetništvu i igrifikaciji u Splitu

10. i 11. maja 2024. u Splitu (Hrvatska) održan je trening o eko-socijalnom preduzetništvu i igrifikaciji. Ovaj trening, koji je organizovan u sklopu...
Opširnije
Webinar: Liderstvo i timski rad
15 maj
2024

Webinar: Liderstvo i timski rad

Centar za razvoj društvenog preduzetništva "Globus" organizuje webinar o temi: Liderstvo i timski rad, koji će biti održan 30. maja 2024. sa početkom u 17:00...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije