Novosti

Saradnja sa projektom YourJob i SEC Banja Luka

Danas je u Banjoj Luci koordinatorica CDP “Globus”, dr Anita Šimundža održala sastanak sa Dajanom Umićević, savjetnicom za zapošljavanje u okviru projekta YourJob i Slavicom Jukić, savjetnicom za zapošljavanje u okviru projekta YourJob i koordinatoricom Socijalno-edukativnog centra Banja Luka. Projekat YourJob ima za cilj osnaživanje mladih pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.  Projekat finansiraju Austrijska razvojna agencija i Caritas Austrije, a realizuje mreža Caritasa u 11 gradova/opština u Albaniji, Bosni I Hercegovini, Kosovu i Srbiji.

Na obostrano zadovoljstvo, dogovorena je saradnja na polju socijalnog preduzetništva i realizaciji obuka iz različitih oblasti.

Ovom prilikom je dogovoreno proširenje i jačanje saradnje između CDP “Globus” i Socijalno-edukativnog centra Banja Luka.

Povezane novosti

Saopštenje za javnost
04 jul
2020

Saopštenje za javnost

U Doboju je 03-04.07.2020. godine održan prvi modul Akademije socijalnog preduzetništva. Organizator Akademije je Centar za razvoj društvenog preduzetništva...
Opširnije
Obuka za pisanje projekta
04 jul
2020

Obuka za pisanje projekta

CDP "Globus" je počeo sa formiranjem nove grupe učesnika za obuku na temu: Pisanje prijedloga projekta, koja će biti održana 11.07.2020. u Banjoj Luci od...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije