Novosti

Saradnja sa projektom YourJob i SEC Banja Luka

Danas je u Banjoj Luci koordinatorica CDP “Globus”, dr Anita Šimundža održala sastanak sa Dajanom Umićević, savjetnicom za zapošljavanje u okviru projekta YourJob i Slavicom Jukić, savjetnicom za zapošljavanje u okviru projekta YourJob i koordinatoricom Socijalno-edukativnog centra Banja Luka. Projekat YourJob ima za cilj osnaživanje mladih pružanjem prilika za povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.  Projekat finansiraju Austrijska razvojna agencija i Caritas Austrije, a realizuje mreža Caritasa u 11 gradova/opština u Albaniji, Bosni I Hercegovini, Kosovu i Srbiji.

Na obostrano zadovoljstvo, dogovorena je saradnja na polju socijalnog preduzetništva i realizaciji obuka iz različitih oblasti.

Ovom prilikom je dogovoreno proširenje i jačanje saradnje između CDP “Globus” i Socijalno-edukativnog centra Banja Luka.

Povezane novosti

Održana obuka o pisanju prijedloga projekta
15 feb
2020

Održana obuka o pisanju prijedloga projekta

U organizaciji CDP "Globus" u Banjoj Luci je 15.02.2020. godine uspješno održana nova obuka na temu: Pisanje prijedloga projekta.  Obuka se sastojala...
Opširnije
15.02.2020 - Obuka za pisanje projekta
01 feb
2020

15.02.2020 - Obuka za pisanje projekta

CDP "Globus" je počeo sa formiranjem nove grupe učesnika za obuku na temu: Pisanje prijedloga projekta, koja će biti održana 15.02.2020. u Banjoj Luci od...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije