Novosti

Prezentacija studije o socijalnom preduzetništvu za mlade u zemljama Zapadnog Balkana i Evropi

08. jula 2021. godine u 14:00 časova (CET) biće održana prezentacija istraživačke studije: Socijalno preduzetništvo za mlade u zemljama Zapadnog Balkana i Evropi.

Tokom prezentacije, govorićemo o socijalnoj ekonomiji među mladima, novonastalim trendovima u socijalnoj ekonomiji u zemljama Zapadnog Balkana i Evropi, te predstaviti ključne nalaze, preporuke i zaključke koji su proizašli iz istraživačke studije. 

Ovo istraživanje je realizovano u okviru projekta: Western Balkans Youth Social Economy Alliance (WB SEA), od strane Evropske mreže za socijalnu ekonomiju Diesis (Belgija) u saradnji s COSV - Cooperazione per lo Sviluppo (Italija), Partners Albania for Change and Development (Albanija) , ADP-Zid (Crna Gora), CDP "Globus" (Bosna i Hercegovina), Lens (Kosovo), Mladiinfo (Sjeverna Makedonija) i Mladi ambasadori (Srbija).

Svoje učešće možete prijaviti na sljedećem linku https://us02web.zoom.us/.../tZYvc...

Ovaj projekat je podržan kroz program Evropske unije Erasmus +.

Povezane novosti

Na Evropskom samitu socijalne ekonomije predstavljena vizija Platforme ProAkt
28 maj
2021

Na Evropskom samitu socijalne ekonomije predstavljena vizija Platforme ProAkt

Centar za razvoj društvenog preduzetništva "Globus" je sa zadovoljstvom učestvovao na Evropskom samitu društvene ekonomije, koji je održan (virtuelno)...
Opširnije
Evropski samit socijalne ekonomije
18 maj
2021

Evropski samit socijalne ekonomije

Sljedeće sedmice će biti održan Evropski samit o socijalnoj ekonomiji (EUSES), u vidu digitalne konferencije koju zajednički organizuju Evropska komisija i...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije