Novosti

Održana nova online sesija o socijalnom preduzetništvu

U organizaciji CDP “Globus”, 08.06.2020. uspješno je održana nova konsultativna sesija članova/ica Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva “Udruženi možemo više.” 

Na sastanku su razmijenjena iskustva i mišljenja u vezi provođenja aktivnosti projekta Agenda za socijalno preduzetništvo, kao i budućih aktivnosti Koalicije "Udruženi možemo više."

CDP "Globus" izražava veliku zahvalnost svima koji učestvuju na konsultativnim sastancima, te nastavljamo sa individualnim i grupnim konsultacijama koristeći sve raspoložive kanale za komunikaciju (Viber, Facebook, Skype i dr), u skladu sa mogućnostima učesnika.  

Povezane novosti

Serijal emisija „U susret socijalnom preduzetništvu“
23 jun
2020

Serijal emisija „U susret socijalnom preduzetništvu“

U produkciji CDP „Globus“ započeta je priprema prve u okviru serijala emisija o aktuelnim pitanjima i izazovima u razvoju socijalnog preduzetništva u...
Opširnije
Održavanje Akademije socijalnog preduzetništva
20 jun
2020

Održavanje Akademije socijalnog preduzetništva

Akademija socijalnog preduzetništva je neformalni edukativni program kojim želimo osnažiti postojeće i potencijalne socijalne preduzetnike i socijalna...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije