Novosti

Održan sastanak sa osnivačicama Kluba poslovnih žena Republike Srpske

Koordinatorica CDP „Globus“, dr Anita Šimundža u Banjoj Luci je održala sastanak sa osnivačicama Kluba poslovnih žena Republike Srpske, Ružom Lukić i Vanjom Petrović.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima saradnje u pravcu poboljšanja položaja poslovnih ljudi u društvu, naročito poslovnih žena, podsticanju  ženskog preduzetništva, te promociji poslovne kulture i etike u poslovanju. Tokom razgovora prepoznata su bitna područja za saradnju na realizaciji poslovnih obuka, saradnju na konkretnim projektima kojima se podstiče razvoj društvenog preduzetništva, umrežavanju i povezivanju sa sličnim organizacijama u zemlji i inostranstvu.

Koordinatorica CDP „Globus“ izrazila je zadovoljstvo povodom održanog poslovnog susreta u nadi da će se saradnja sa Klubom poslovnih žena RS u narednom periodu intenzivirati.

Povezane novosti

CDP
18 sep
2020

CDP "Globus" - član Evropske mreže socijalne ekonomije

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo javnost da je CDP „Globus“ postao član Evropske mreže socijalne ekonomije DIESIS sa sjedištem u Briselu. CDP „Globus“...
Opširnije
Debata o socijalnom preduzetništvu
16 sep
2020

Debata o socijalnom preduzetništvu

U organizaciji Centra za razvoj društvenog preduzetništva "Globus" 30.09.2020. u Banjoj Luci će biti održana debata o razvoju socijalnog preduzetništva, sa...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije