Novosti

Održan sastanak u Doboju

Uz podršku Grada Doboj, 24.01.2020. u Svečanoj sali Skupštine Grada Doboj održan je sastanak koordinatorice CDP "Globus" sa predstavnicima Gradske uprave, Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Doboj i članicama Koalicije "Udruženi mozemo više" s područja Doboja i Dervente. U veoma konstruktivnoj atmosferi dogovoren je pravac i tok jačanja podrške razvoju socijalnog preduzetništva i proširenja Koalicije.

Sastanak je jedna od značajnih aktivnosti u okviru projekta "Agenda za socijalno preduzetništvo", koji finansira Ambasada Kraljevine Holandije u BiH.

Povezane novosti

Održan tematski sastanak
30 jan
2020

Održan tematski sastanak

Dana 30.01.2020. godine održan je novi tematski sastanak u okviru projekta: Agenda za socijalno preduzetništvo. Cilj projekta je poboljšanje prilika za...
Opširnije
Održan sastanak u Sarajevu
18 dec
2019

Održan sastanak u Sarajevu

U organizaciji CDP "Globus", 17.12.2019. u Sarajevu je održan sastanak u okviru projekta Agenda za socijalno preduzetništvo. Projekat je finansijski...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije