Novosti

Održan sastanak u Doboju

Uz podršku Grada Doboj, 24.01.2020. u Svečanoj sali Skupštine Grada Doboj održan je sastanak koordinatorice CDP "Globus" sa predstavnicima Gradske uprave, Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća Doboj i članicama Koalicije "Udruženi mozemo više" s područja Doboja i Dervente. U veoma konstruktivnoj atmosferi dogovoren je pravac i tok jačanja podrške razvoju socijalnog preduzetništva i proširenja Koalicije.

Sastanak je jedna od značajnih aktivnosti u okviru projekta "Agenda za socijalno preduzetništvo", koji finansira Ambasada Kraljevine Holandije u BiH.

Povezane novosti

Online sesije o socijalnom preduzetništvu
02 jun
2020

Online sesije o socijalnom preduzetništvu

U okviru kontinuiranog jačanja aktivnosti Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva „Udruženi možemo više“, CDP „Globus“ organizuje online...
Opširnije
Udruženje
24 feb
2020

Udruženje "Zajedno smo jači" u članstvu Koalicije "Udruženi možemo više"

Danas se u Banjoj Luci koordinatorica CDP Globus, dr Anita Šimundža upoznala sa g-dinom Nihadom Kadićem, predsjednikom Udruženja građana za pomoć...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije