Novosti

Održan 7. konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE

U kreativnoj i inspirativnoj atmosferi, 19. oktobra 2023. održan je 7. konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE.

Tokom sastanka, partneri su predstavili i razmotrili pitanja koja se odnose na napredak projekta, osvrnuvši se na upravljanje projektom i kvalitetom, diseminaciju, treninge itd.

Partneri aktivno rade na izradi novih i inovativnih edukativnih sadržaja u okviru rezultata O3 - Interaktivna web platforma.

Druga online edukativna igra o eko-socijalnom preduzetništvu je skoro završena, treća je u pripremi, a sve igre pripremljene kroz projekat biće postavljene na web stranicu BC4ESE u januaru 2024.

Za više informacija, pratite web stranicu projekta BC4ESE https://ecosocent.eu/

Povezane novosti

Globus Diverse - Vodič za izradu biznis plana
15 nov
2023

Globus Diverse - Vodič za izradu biznis plana

Globus Diverse – Vodič za izradu biznis plana sa uputama i primjerom iz prakse jedinstvena je podrška na putu do poslovnog uspjeha. Svaki poslovni korak,...
Opširnije
CDP
10 okt
2023

CDP "Globus" - Short introduction in English

CDP „Globus“ is the first centre for the development of social entrepreneurship in Bosnia and Herzegovina, registered as an association of citizens in...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije