Novosti

Globus Diverse - Vodič za izradu biznis plana

Globus Diverse – Vodič za izradu biznis plana sa uputama i primjerom iz prakse jedinstvena je podrška na putu do poslovnog uspjeha.

Svaki poslovni korak, bilo da se radi o pokretanju novog ili razvoju postojećeg posla, zahtijeva kvalitetno planiranje i ocjenu isplativosti poslovne ideje. Da li poslovna ideja predstavlja realnu priliku na tržištu? Odgovor nam daje biznis plan.

Vodič je nastao kao plod interesovanja učesnika naših obuka i poslovnih savjetovanja. Namijenjen je poslovnim ljudima, sadašnjim i budućim preduzetnicima, kao i drugima koje interesuje razvoj preduzetništva. Vodič je pripremljen u elektronskom obliku (PDF) i dostupan je po izvršenoj uplati na ime članarine u iznosu od 50,00 KM po jednoj osobi. 

Ukoliko ste zainteresovani za vodič, molimo da popunite obrazac na linku https://forms.gle/rNaPRm8pQARsk2pR8 nakon čega ćemo Vam se javiti sa više detalja.

Ako ste zainteresovani za obuku za izradu biznis plana, molimo da nam se javite na e-mail info@cdpglobus.com

Povezane novosti

Uspješno realizovano pilot testiranje u sklopu projekta BC4ESE
30 apr
2024

Uspješno realizovano pilot testiranje u sklopu projekta BC4ESE

U periodu od 25.03. do 06.04.2024, CDP “Globus” je uspješno realizovao pilot testiranje online edukativnih igara o eko-socijalnom preduzetništvu. Ova...
Opširnije
Poziv mladima za učešće u pilot testiranju online edukativnih igara o eko-socijalnom preduzetništvu
18 mar
2024

Poziv mladima za učešće u pilot testiranju online edukativnih igara o eko-socijalnom preduzetništvu

Centar za razvoj društvenog preduzetništva „Globus“, u saradnji sa Agencijom za lokalni razvoj Prozor-Rama, organizuje pilot testiranje online edukativnih...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije