Novosti

Globus Diverse - Vodič za izradu biznis plana

Globus Diverse – Vodič za izradu biznis plana sa uputama i primjerom iz prakse jedinstvena je podrška na putu do poslovnog uspjeha.

Svaki poslovni korak, bilo da se radi o pokretanju novog ili razvoju postojećeg posla, zahtijeva kvalitetno planiranje i ocjenu isplativosti poslovne ideje. Da li poslovna ideja predstavlja realnu priliku na tržištu? Odgovor nam daje biznis plan.

Vodič je nastao kao plod interesovanja učesnika naših obuka i poslovnih savjetovanja. Namijenjen je poslovnim ljudima, sadašnjim i budućim preduzetnicima, kao i drugima koje interesuje razvoj preduzetništva. Vodič je pripremljen u elektronskom obliku (PDF) i dostupan je po izvršenoj uplati na ime članarine u iznosu od 50,00 KM po jednoj osobi. 

Ukoliko ste zainteresovani za vodič, molimo da popunite obrazac na linku https://forms.gle/rNaPRm8pQARsk2pR8 nakon čega ćemo Vam se javiti sa više detalja.

Ako ste zainteresovani za obuku za izradu biznis plana, molimo da nam se javite na e-mail info@cdpglobus.com

Povezane novosti

Održan 7. konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE
30 okt
2023

Održan 7. konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE

U kreativnoj i inspirativnoj atmosferi, 19. oktobra 2023. održan je 7. konferencijski sastanak u okviru projekta BC4ESE. Tokom sastanka, partneri su...
Opširnije
CDP
10 okt
2023

CDP "Globus" - Short introduction in English

CDP „Globus“ is the first centre for the development of social entrepreneurship in Bosnia and Herzegovina, registered as an association of citizens in...
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini.
Opširnije