Novosti

Anketa o zainteresovanosti za aktivnosti podrške socijalnom preduzetništvu

CDP „Globus“ u saradnji sa Evropskom mrežom socijalne ekonomije „Diesis“ provodi anketu sa ciljem identifikacije potreba i zainteresovanosti organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, društvenih aktivista i stručnjaka za aktivnosti jačanja socijalnog preduzetništva u BiH. Želimo informisati i uključiti u planiranje novih aktivnosti širi krug aktera zainteresovanih za socijalno preduzetništvo. Ovaj proces se provodi u sklopu dugoročne vizije izgradnje održivog ekosistema za socijalno preduzetništvo u BiH.

Molimo Vas da odvojite malo Vašeg vremena da ispunite anketu dostupnu na sljedećem linku https://forms.gle/sMpdtmgancsp8sDTA do 21.12.2020. godine.

Prikupljeni podaci biće korišteni isključivo u svrhu realizacije ankete.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem trudu i saradnji.

Povezane novosti

Konkurs za radove koji promovišu socijalno preduzetništvo
18 jan
2021

Konkurs za radove koji promovišu socijalno preduzetništvo

Sa ciljem podizanja svijesti javnosti o značaju socijalnog preduzetništva kroz promociju inspirativnih priča o pojedincima ili grupama koje doprinose...
Opširnije
Posjeta socijalnom preduzeću
15 jan
2021

Posjeta socijalnom preduzeću "TMP"

Dana 11.01.2021. koordinatorica CDP “Globus” posjetila je socijalno preduzeće “TMP” Društvo za zapošljavanje slijepih i slabovidnih lica d.o.o....
Opširnije

Koalicija za razvoj socijalnog preduzetništva "Udruženi možemo više"

Motivisani pokretanjem društvene promjene, aktivisti Centra za razvoj društvenog preduzetništva„Globus“ inicirali su formiranje prve Koalicije za razvoj socijalnog preduzetništva u Bosni i Hercegovini, koja okuplja 48 organizacija širom BiH.
Opširnije